KÄSIENPESU MÖKILLÄ – ANDYHANDYN ASENNUS JA KÄYTTÖ

AndyHandyn asentaminen on helppoa. Lue asennusohjeet tältä sivulta, också på svenska.

AndyHandy on toimiva ja kestävä ratkaisu esimerkiksi käsienpesuun mökillä, kun haluat säästää vedenkulutuksessa.

Katso alla video AndyHandyn asennuksesta

Huom.! Älä käytä AndyHandya drinkkiannostelijana. Sitä ei ole valmistettu ja testattu tähän tarkoitukseen.

AndyHandyn asennusohje askel askeleelta

1.

Poraa vesiastiaan Ø 14 mm:n reikä. Jos kansi on tiivis, poraa siihen pieni Ø 1–2 mm:n ilmareikä. Jos poraat reiän muoviämpärin pohjaan, laita lämmintä vettä ämpäriin ennen porausta vähintään tunniksi. Lämpö notkistaa muovia, ja etenkin vanha muovi voi olla kovettunut ja halkeaa siksi porattaessa helposti.

On tärkeää, että astian reikä on juuri 14 mm. Jos se on 13 mm, annostelijan kierteet ottavat reiän reunamiin kiinni ja AndyHandy asentuu hieman vinoon ja alkaa tiputtaa vettä. Samoin tiputusta voi tulla jos reikä on 15 mm, ja annostelija asentuu liian ison reiän takia vinoon.

2.

Avaa pakkauksessa tulleen AndyHandyn osat kiertämällä ne varovasti erilleen vastapäivään. Kumisia tiivisterenkaita on kaksi kappaletta. Toinen kumirengas tulee vesiastian sisäpuolelle ja toinen ulkopuolelle. Annostelijan keskitappi pidetään ala-asennossa asennuksen ajan. Älä kiristä liikaa, etteivät AndyHandyn kierteet vahingoitu.

3.

Asenna AndyHandy-käsienpesulaite roikkumaan puun oksasta, ulkohuussin räystäältä tms. Voit myös käyttää seinään kiinnitettävää amppelitelinettä. Aseta käsienpesulaite riittävän kauas seinästä, jotta seinämateriaali ei vahingoitu roiskevedestä. Täytä säiliö vain puhtaalla vedellä. Älä anna jäätyä. Pidä kansi suljettuna. Tarkista ilmareikä kannessa.

Huoltovinkki

Jos keskitappi tuntuu jäykältä, avaa Andyhandy ja voitele tapin messinkiosa ei-vesiliukoisella rasvalla (esim. huulirasvalla) ohuelti.

AndyHandy installationsanvisning

1.

Borra i vattenkärlet ett Ø 14 mm hål. Om locket är tätt, borra i det ett litet Ø 1-2 mm hål. Plocka ANDYHANDY isär genom att försiktigt vrida delarna motsols. Det finns två tätningsringar (“tiivisterengas”) av gummi. Den ena kommer på insidan av kärlet, den andra på utsidan.

2.

Doserarens mittpinne hålls under monteringen i nedre läget. Spänn inte för mycket så att ANDYHANDY’s gängor skadas.

3.

AndyHandy doserare + vattenkärlet + lock bildar en praktisk handtvätt. Placera handtvätten hängande i en trädgren, gran taket på utedasset eller grillplatsen o.s.v. Man kan också andvände en ampelhängare som fästes på väggen. Placera handtvätten så långt från väggen att väggmaterialet inte skadas av skvättande vatten.

AndyHandy Kuvagalleria

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi